Van Gaal wil met United de wereld veroveren

Ger
9 januari 2015, 23:49

Louis van Gaal steekt zijn ambities met Manchester United niet onder stoelen of banken. Het binnenhalen van de hoofdprijs in de Premier League is voor de oud-bondscoach van Oranje niet voldoende. Hij wil United de komende jaren uitbouwen tot een mondiale supermacht.

"Het is mijn ambitie om de beste spelers met elkaar te laten samenwerken. Als dat lukt, krijgen we bij United het beste team van de wereld", aldus Van Gaal. "De afgelopen maanden waren de prestaties wisselvallig, maar dat kwam mede door verschillende blessures. Ik heb helaas niet vaak met dezelfde spelers kunnen werken. Normaal gesproken trekken we onze stijgende lijn nu verder door omdat vaste krachten als Daley Blind en Angel Di Maria weer terug zijn. Momenteel is slechts één speler afwezig door een blessure. Dat heb ik bij deze club nog niet eerder meegemaakt."

Volgens Van Gaal hoeft United in de ideale samenstelling eigenlijk geen enkel competitieduel te verliezen. "Ik weet dat het eigenlijk onmogelijk is om in de Premier League iedere wedstrijd te winnen, maar misschien kunnen wij dat toch voor elkaar krijgen. Het moet in ieder geval ons doel zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen