'Ajax houdt Feyenoord-speler Vilhena in de gaten'

14 januari 2015, 13:25

Tonny Vilhena maakt mogelijk een pikante overstap. Voetbal International meldt woensdag dat Ajax een oogje heeft op de 20-jarige middenvelder van Feyenoord. Eind vorig jaar waren er al geruchten dat Napoli interesse zou hebben in Vilhena. Rafael Benitez, de oefenmeester van de Italiaanse Supercup-houder, is naar verluidt zeer gecharmeerd van de jeugdinternational van Oranje.

Vilhena debuteerde in januari 2012 in de Eredivisie bij Feyenoord en de toen net 17 jaar geworden speler werd een mooie toekomst voorspeld. In de daaropvolgende twee seizoenen was hij inderdaad een vaste waarde bij de Rotterdamse club en dat was in de eerste fase van deze jaargang niet anders. In de laatste weken moest Vilhena echter genoegen nemen met een plaats op de bank. Het zou niet boteren tussen hem en de technische staf.

Coach Fred Rutten was eerder deze maand nog wel lovend over de instelling van Vilhena. "Als ik hem zo zie trainen, denk ik: Jaha, jochie, jij bent wel een échte professional", zei de tacticus tegen VI.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen