Feyenoord zes weken zonder geopereerde Manu

16 januari 2015, 10:23

In aanloop naar de tweede seizoenshelft heeft Feyenoord een tegenvaller te verwerken gekregen. Aanvaller Elvis Manu is vrijdag in het Erasmus MC geopereerd aan zijn lies en is zeker zes weken uit de roulatie, meldt de Rotterdamse club. Manu kwam voor de winterstop tijdens vijftien competitieduels in actie.

Door zijn liesklachten werkte Manu vorige week, toen Feyenoord in Dubai verbleef, al een aangepast trainingsprogramma af. "We bekijken het van dag tot dag", liet coach Fred Rutten toen weten via de officiële kanalen van de club. Manu liep al enige tijd met de klachten rond. "Die blessure dateert al van voor de winterstop, toen Elvis wat pijntjes had in de liesstreek. Dat is niet echt verbeterd de afgelopen periode."

In overleg met de medische staf is uiteindelijk besloten om over te gaan tot een operatie. Hierdoor mist Manu sowieso de klassieker tegen Ajax, volgende week, en waarschijnlijk ook de dubbele ontmoeting met AS Roma in de Europa League. Feyenoord neemt het op 19 en 26 februari op tegen de Italiaanse topclub.

Manu scoorde dit seizoen zeven keer voor Feyenoord, waarvan driemaal in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen