Elia: "Koeman was de enige die nog in mij geloofde"

18 januari 2015, 11:12

Eljero Elia was zaterdag de grote man bij Southampton in de uitwedstrijd tegen Newcastle United. De 28-voudig international van Oranje leidde de ploeg van Ronald Koeman met twee doelpunten hoogstpersoonlijk langs The Magpies: 1-2.

Elia vierde zijn eerste treffer met Koeman. "Ik wilde hem bedanken voor de kans die hij mij heeft geboden om voor Southampton te spelen", zei de aanvaller na afloop tegen Sky Sports. Elia kwam in de afgelopen jaren vooral vanwege randzaken in het nieuws. "Koeman was de enige die nog in mij geloofde. Alle spelers hebben mij sinds het moment dat ik hier ben geholpen."

"Ik kende hem en heb mezelf heel vaak afgevraagd wat er aan de hand was, aangezien hij wel in de WK-finale heeft gespeeld", vulde Koeman aan in gesprek met BBC Sport. "Allereerst is het systeem van de ploeg belangrijk. Vandaag was hij op zijn best. Daarnaast heeft elke speler vertrouwen nodig van de trainer. Misschien had hij een tekort aan wedstrijdritme, maar zijn antwoord vandaag was fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen