Vermeer: "Ze kunnen fluiten of niet fluiten, ik zie het wel"

23 januari 2015, 14:27

Kenneth Vermeer ligt niet wakker van zijn terugkeer naar de ArenA. Voor het eerst betreedt de keeper zondag als Feyenoorder het stadion van Ajax, de club waarvoor hij jaren speelde. Maar heel bijzonder wordt dat niet voor hem, verwacht Vermeer. Hij wil maar één ding: drie punten pakken met Feyenoord.

Op de website van zijn club laat Vermeer weten dat hij niet anders dan gewoonlijk naar deze wedstrijd toeleeft. "Ik ben geweldig opgevangen bij deze club en inmiddels voel ik me Feyenoorder, ondanks dat ik een verleden heb bij de concurrent", stelt hij. Bezig met de manier waarop het Ajax-publiek hem gaat ontvangen is Vermeer niet. "Ze kunnen fluiten of niet fluiten, ik zie het wel. Ik laat het gewoon op me afkomen en focus me op de drie punten die daar voor ons te behalen zijn." Vermeer lijkt zich niet al te druk te maken. "In het verleden heb ik zoveel beladen wedstrijden gespeeld en ervaring opgedaan dat ik me goed kan afsluiten voor randzaken."

Ook teamgenoot Jordy Clasie probeert het duel in de ArenA vooral te zien als 'normale' wedstrijd. "Het is logisch dat de buitenwereld extra aandacht besteedt aan een grote wedstrijd als deze, alleen zorgt dat er niet voor dat wij de Klassieker anders gaan benaderen." Feyenoord moet tegen Ajax als een eenheid strijden om een goed resultaat te behalen, weet hij. "We hebben dit seizoen bewezen dat we een hecht team vormen, dat voor elkaar door het vuur gaat als het moet. Dat is zondag de eerste vereiste om aanspraak te maken op drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen