Ajax legt wederom een jeugdspeler langer vast

27 januari 2015, 13:51

Ajax is druk aan het bouwen aan de toekomst en in het kader hiervan is ook Vaclav Cerny aan de beurt gekomen. De regerend landskampioen heeft de jeugdspeler een contract tot de zomer van 2018 laten onderteken, zo wordt kenbaar gemaakt via de officiële kanalen. De jeugdinternational van Tsjechië lag aanvankelijk last tot een met de zomer van 2017.

Het nieuwe contract van Cerny gaat per 1 juli in. De zeventienjarige flankspeler wordt gezien als een groot talent en komt momenteel voor de A1 uit. Hij werd onlangs voor de tweede keer verkozen tot talent van het jaar in Tsjechië

"Dit is een heel mooie dag voor mijzelf, mijn ouders, zaakwaarnemer en voor Ajax uiteraard", sprak Cerny na het tekenmoment. "Ik ben hartstikke blij met mijn nieuwe contract. Ajax en ik hebben vertrouwen in elkaar. Voorlopig focus ik me nog op Ajax A1. Ik wil dolgraag kampioen worden en zo ver mogelijk in de UEFA Youth League komen. Mijn grote droom is uiteraard om uiteindelijk in de Amsterdam ArenA te belanden", aldus de jonge Tsjech.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen