ADO Den Haag bevestigt vertrek vijf van de zes rvc-leden

28 januari 2015, 13:28   Bijgewerkt: 2 december 2016, 09:32

De Raad van Commissarissen van ADO Den Haag krijgt, zoals eerder vandaag al uitlekte, een compleet nieuw gezicht. Op verzoek van de nieuwe aandeelhouders treden vijf van de zes rvc-leden terug. De club benadrukt op haar website dat dit 'vrijwillig' gebeurt, de enige commissaris die aanblijft is Jan Willem Wigt.

Henk Jagersma, de huidige voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Haagse eredivisieclub, geeft in een kort statement enige uitleg bij de massale uittocht. "Wij zijn bijzonder trots dat we hebben kunnen bijdragen om ADO Den Haag vanuit een zeer moeilijke financiële situatie te hebben kunnen ontwikkelen naar een gezonde en bloeiende club zoals deze er nu is. Na deze zeer intensieve periode leek het ons een goed idee om de volgende fase voor ADO Den Haag door nieuwe mensen in te gaan laten vullen. Ons hart blijft bij de club en wij wensen de nieuwe eigenaar veel succes met het verder ontwikkelen van deze mooie club", laat hij weten.

Vorige week werd duidelijk dat ADO Den Haag definitief overgenomen is door het Chinese United Vansen. "ADO Den Haag is bijzonder blij dat de overgang van de aandelen nu kan plaatsvinden en wij aan een nieuwe fase in onze historie kunnen gaan beginnen", liet directeur Maarten Fontein na de overname weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen