Heracles neemt aanvaller Darri over van Vitesse

29 januari 2015, 16:14

Heracles Almelo gaat een nieuwe aanvaller contracteren. De nummer zestien van de Eredivisie heeft via de officiële kanalen aangekondigd dat Brahim Darri per direct de overstap maakt van Vitesse. De twintigjarige aanvaller gaat een contract voor 2,5 seizoen tekenen in het Polman Stadion.

Hoewel Heracles al overeenstemming bereikt heeft met club en speler, dient Darri nog wel medisch gekeurd te worden. Hij zal deze vrijdag afleggen en als de Nederlander met Marokkaanse roots deze met succes doorstaat, dan zal hij meteen zijn contract tekenen. De aanvaller, die tot zijn dertiende deel uitmaakte van de jeugdopleiding van Ajax, werd op zestienjarige leeftijd de jongste debutant ooit in de hoofdmacht van Vitesse.

Darri werd vorig seizoen door Vitesse uitgeleend aan De Graafschap en keerde afgelopen zomer terug in Arnhem. "Brahim is een snelle behendige aanvaller", zegt algemeen directeur Nico-Jan Hoogma van Heracles over de aanwinst. "Hij is jong, getalenteerd en gedreven en krijgt bij ons de kans zich door te ontwikkelen."

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen