Nieuwe eigenaar ADO wil Haagse kopstukken binden

Ger
30 januari 2015, 09:28

Hui Wang, de nieuwe eigenaar van ADO Den Haag, wil een groep Haagse kopstukken aan de club binden. Hij hoopt zo draagvlak te creëren om de overname van de volksclub een succes te maken. Wang en algemeen directeur Maarten Fontein voerden al gesprekken met de invloedrijke Hagenaars Dick Advocaat, Kees Jansma, Rob Jansen en Harro Knijff.

Wang, de baas van het Chinese sportmarketingbedrijf United Vansen, hoopt dat deze Haagse kopstukken een prominente rol gaan spelen binnen de club. Hetzij in de raad van commissarissen of anders in een adviserende functie. Jansma laat weten dat eventuele functies niet ter sprake zijn gekomen. "Het ging vooral om de vraag: hoe ziet de toekomst van ADO eruit?", aldus de sportpresentator in het AD. "Ik heb geantwoord wat ik al vaker heb gezegd: ADO moet vooral Haags blijven. Gelinkt zijn en blijven aan de stad Den Haag."

"Er moet een stabiele organisatie komen en een duidelijke visie. Het is te prematuur om over functies te praten. Zover ben ik nog niet. Wellicht komt er een vervolg", besluit Jansma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen