Schreuder: "Lijn van duel met AZ willen we doortrekken"

Ger
30 januari 2015, 14:58

FC Twente verzekerde zich afgelopen dinsdag van een plek bij de laatste vier van de KNVB Beker. De Enschedese ploeg rekende voor eigen publiek met duidelijke cijfers af met AZ (3-0). Trainer Alfred Schreuder hoopt dat zijn elftal die zege een passend vervolg gaat geven in de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur.

"Het was mooi om te zien dat de spelers veel energie in de wedstrijden legden. Je merkte dat dat oversloeg op het publiek, dat de hele avond achter het team stond", aldus Schreuder op de website van FC Twente. "De lijn van het duel met AZ willen we doortrekken. De supporters verwachten dat we ons weer laten zien en dat de spelers tegen Cambuur hetzelfde kunnen brengen. Die uitdaging ligt er voor ons. We willen met veel druk naar voren spelen, daar werken we hard aan en dat kwam dinsdag goed tot uiting."

"Cambuur heeft een goed voetballende ploeg en doet het dit seizoen in de competitie weer prima. Als je kijkt naar de middelen die ze hebben, dan verdient trainer Henk de Jong een groot compliment', aldus Schreuder, die over een fitte selectie beschikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen