Springende 'fan' Kashia: "Had in de rust pijn in mijn rug"

4 februari 2015, 12:30

Guram Kashia nam tijdens de thuiswedstrijd van Vitesse tegen Ajax (1-0) plaats op de tribune van Gelredome. Niet op de eretribune, maar in een vak tussen de meest fanatieke supporters van de Arnhemse club. Een hele beleving, vertelt de aanvoerder in gesprek met het regionale Omroep Gelderland.

"Kijken vanaf die plek is zo anders. Ik had heel veel plezier", zegt Kashia over zijn middag tussen de fans. De Georgiër deed met alles mee. "Ik stond ook te springen en te schreeuwen. Tijdens de rust had ik pijn in mijn rug. Ik heb veel respect voor ze, want ze staan daar 90 minuten lang en dat is zwaar en best moeilijk."

"Ik heb daar spannende momenten beleefd. Het is weer een nieuwe ervaring in mijn leven waar ik goede herinneringen aan bewaar. Zo heb ik in vijf jaar al veel mooie momenten met de fans gehad", zegt hij.

Wegens een schorsing kon Kashia tegen Ajax niet op het veld staan, op zijn plek speelde Dan Mori. Vanavond (woensdag) tegen SC Cambuur keert de Georgiër terug in de Arnhemse basisformatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen