Blind redt punt voor Van Gaal en Manchester United

8 februari 2015, 19:22   Bijgewerkt: 8 februari 2015, 23:58

Daley Blind heeft het Manchester United van trainer Louis van Gaal zondag behoedt voor puntverlies in de uitwedstrijd tegen West Ham United. In blessuretijd schoot de middenvelder The Red Devils langszij: 1-1.

Kansen waren op één hand te tellen in Upton Park. Pas in de tweede helft brak West Ham de ban. De manier waarop was bijzonder fraai. Cheikhou Kouyate zorgde net na rust op weergaloze wijze voor de 1-0. De boomlange verdediger hield de bal twee keer hoog voor hij vanuit de draai prachtig raak schoot.

Het United van Van Gaal kon daar aanvankelijk maar weinig tegenover stellen. De Nederlander had in zijn aanvallende opstelling plaats ingeruimd voor landgenoten Blind en Robin van Persie. Ook Wayne Rooney, Adnan Januzaj, Angel di Maria en Radamel Falcao stonden aan de aftrap.

United had veel balbezit en creëerde gaandeweg steeds meer kansen, maar wist pas in blessuretijd het doel te vinden. Niet een van de vele aanvallers, maar middenvelder Blind bracht verlossing. Met links haalde hij doeltreffend uit. Zijn ploeg haalde het einde van de wedstrijd niet met 11 man. Luke Shaw kon, nog na de gelijkmaker, met twee keer geel inrukken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen