Cillessen lacht om kritiek: "Ineens konden we er niets van"

14 februari 2015, 11:55

Jasper Cillessen vindt dat de kritiek van de afgelopen weken op het spel en de prestaties van Ajax erg overdreven. Volgens de keeper van de regerend landskampioen was het spel van de Amsterdammers lang niet zo slecht als er gezegd werd. "Natuurlijk wisten wij ook dat het niet goed ging, maar het werd schromelijk overdreven."

"Er werd sensatie van gemaakt" vindt hij. "Opeens was alles heel slecht en konden wij er helemaal niets meer van. Ik moest er wel om lachen." Afgelopen weekend pakte zijn team op bezoek bij Go Ahead Eagles weer eens de drie punten. "Het spel is stijgende, hoewel het natuurlijk nog beter moet, maar daarmee gaan we zondag weer aan de slag. Daar zijn we al mee bezig, maar we willen het ook aan het grote publiek laten zien."

De doelman is zeker niet tevreden over zijn eigen prestaties dit seizoen. "Ik heb wat slordige momenten gehad", zegt hij op de website van zijn werkgever. "Tegen Barcelona bijvoorbeeld, dat waren fouten. Ik heb mijzelf doelen gesteld en daar passen die schoonheidsfoutjes niet in. Ik werk er hard aan. Na de winterstop heb ik op zich een goede periode. Laten we hopen dat de tweede seizoenshelft beter wordt dan de eerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen