PSV wil Isimat behouden: "Hij heeft positief gereageerd"

17 februari 2015, 08:12

PSV wist Santiago Arias al langer aan boord te houden en het is geen geheim dat de koploper van de Eredivisie ook met Jetro Willems, Jeroen Zoet, Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh om tafel wil om te praten over een contractverlenging. Nicolas Isimat Mirin zal echter ook aan de beurt komen. Hij wordt dit seizoen gehuurd van AS Monaco, maar de Eindhovenaren willen hem graag behouden.

Niet alleen PSV, maar ook Isimat Mirin ziet heil in een langere periode in Eindhoven. "Hij heeft positief op onze plannen gereageerd en we zijn met elkaar in gesprek", geeft technisch manager Marcel Brands aan tegenover Voetbal International. De centrale verdediger werd op de valreep in de zomer naar het Philips Stadion gehaald, omdat de spoeling in de achterhoede anders behoorlijk dun zou zijn.

Isimat Mirin kwam tot dusver tot acht optredens voor PSV, waarin hij vier keer een basisplaats had. De Fransman komt de laatste tijd meer in actie bij de lijstaanvoerder van de Eredivisie, omdat Jeffrey Bruma fysieke klachten had. De komende week staat Karim Rekik buitenspel met een hamstringblessure, waardoor hij wederom uitzicht heeft op speeltijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen