Huntelaar in basis bij Schalke, Martins Indi reserve

18 februari 2015, 21:30

Er staan woensdagavond twee Nederlanders op het wedstrijdformulier in de Champions League, maar één van hen heeft maar een basisplaats. Klaas-Jan Huntelaar keert terug in de startopstelling van Schalke 04, dat in eigen huis tegen Real Madrid speelt. Bruno Martins Indi begint op de reservebank bij FC Porto, in de uitwedstrijd tegen FC Basel.

Huntelaar miste de afgelopen drie wedstrijden van Schalke in de Bundesliga, door een schorsing. Hij is wel gewoon inzetbaar in de Champions League. In aanloop naar het duel met Real Madrid werd hij geplaagd door een virus, maar daar is hij van verlost. Vorig jaar werd het duel met de Spaanse topclub een drama voor Schalke. In Gelsenkirchen verloren Die Königsblauen toen, ondanks een wereldgoal van Huntelaar, met 1-6. Real Madrid zou dit kunstje graag herhalen, maar mist Sergio Ramos, James Rodríguez, Luka Modric, Fábio Coentrão en Sami Khedira.

Porto is de afgelopen wedstrijden in bloedvorm. Het startschot van een fraaie serie van vier overwinningen werd gegeven toen Martins Indi geschorst was. De oud-Feyenoorder is sinds zijn schorsing daarom gepasseerd bij de club uit de Portugese havenstad. Hij miste nog geen duel van Porto in de CL.

Beide wedstrijden worden om 20.45 uur afgetrapt.

Opstellingen Schalke 04 – Real Madrid

Schalke 04: Wellenreuther; Uchida, Höwedes, Matip,  Nastasic, Aogo; Neustädter; Höger, Boateng; Choupo-Moting, Huntelaar.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Kroos, Silva, Isco; Bale, Benzema, Ronaldo.

Opstellingen FC Basel - FC Porto

FC Basel: Vaclík; Xhaka, Suchý, Samuel, Safari; F. Frei, Zuffi, Elneny, González, Gashi; Streller.

FC Porto: Fabiano; Danilo, Maicon, Marcano, Alex Sandro; Casemiro, Héctor Herrera, Torres; Tello, Brahimi, Jackson Martinez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen