Weer chaos in Rome: "Het lijkt wel een slagveld"

19 februari 2015, 19:07

Ook op donderdag veroorzaken Feyenoord-supporters veel onrust in de binnenstad van Rome. Volgens ooggetuigen is het tot een clash gekomen tussen de Nederlanders en de Italiaanse politie. Dit zou begonnen zijn toen de fans een vuurwerkbom naar een groep politieagenten gooiden. De dienders hebben daarna hard ingegrepen. Hierbij zijn meerdere gewonden gevallen. Woensdag werden er al 33 Feyenoord-supporters opgepakt in Rome.

{image[299819][right-half][Rome rellen]}De ongeregeldheden van woensdag hadden plaats op het Campo de' Fiori, vandaag was de [a,http://www.fcupdate.nl/video/8790/feyenoord-fans-botsen-met-italiaanse-politie/,_blank,chaos] bij de Spaanse trappen, één van de toeristische trekpleisters van Rome. Er liggen onder meer gebroken flessen en plastic bekers op de grond, daarnaast is er met rookbommen gegooid en is een aantal scooters beschadigd geraakt en op de grond gesmeten. "Het lijkt wel een slagveld", schrijft [a,http://www.gazzetta.it/Calcio/Europa-League/19-02-2015/feyenoord-vergogna-ultra-devastata-anche-piazza-spagna-roma-100945196568.shtml,_blank,La Gazzetta dello Sport].

Feyenoord speelt vanavond in de Europa League tegen AS Roma. De wedstrijd in het Stadio Olimpico begint om 19.00 uur. Er zijn ruim 6.000 Nederlanders afgereisd naar de Italiaanse hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen