De Boer enthousiast over Viergever: "Hij blijft staan"

21 februari 2015, 09:37

Nick Viergever hoeft niet bang te zijn dat hij de komende tijd op de bank moet plaatsnemen bij Ajax. Frank de Boer laat de verdediger de komende periode in de basis staan, zo laat hij weten. Niklas Moisander werd donderdag tegen Legia Warschau geslachtofferd door de coach. "Ik denk niet dat hij er blij mee is, maar ik maak de keuzes", aldus De Boer.

De oefenmeester van de Amsterdammers is lovend over Viergever. "Ik vind dat Nick een goede indruk maakt. Hij straalt de energie uit die ik in het elftal heb gemist", zegt hij in De Telegraaf. "Je hoopt meer van dat soort spelers te hebben. Ik ben van plan om hem een aantal wedstrijden te laten staan."

De Boer heeft de gepasseerde Moisander tekst en uitleg gegeven. "Als Nick in vorm is, gebruik ik hem. Ik heb Niklas Moisander uitgelegd waarom. Dat is mijn mening. Dan kan Niklas hoog of laag springen, maar zo zie ik het op dit moment. En daar zal hij het mee moeten doen. Ik denk niet dat hij er blij mee is, maar ik maak de keuzes", is De Boer duidelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen