Veltman definitief niet tegen Willem II, Andersen terug

21 februari 2015, 13:28

Joël Veltman ontbreekt definitief in de wedstrijdselectie van Ajax, dat het zondagmiddag opneemt tegen Willem II. De verdediger viel donderdag tegen Legia Warschau geblesseerd uit en was een twijfelgeval voor het duel in Tilburg. Dat duel komt dus toch te vroeg voor hem. Dat maakt Ajax via de officiële kanalen wereldkundig.

Frank de Boer had vrijdag nog hoop Veltman op te kunnen nemen in de selectie. "We moeten morgen even de reactie afwachten om te beslissen of hij zondag weer kan spelen", zei hij toen. Dat blijkt dus niet te kunnen. De selectie van Ajax is verder vergelijkbaar met die van afgelopen donderdag. Enige wijziging is de terugkeer van Lucas Andersen, die de voorkeur kijgt boven Jaïro Riedewald.

De volledige selectie van Ajax voor het uitduel met Willem II: Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Niklas Moisander, Nicolai Boilesen, Mike van der Hoorn, Daley Sinkgraven, Davy Klaassen, Ricardo Kishna, Lucas Andersen, Arek Milik, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Kenny Tete, Thulani Serero, Nick Viergever, Riechedly Bazoer, Richairo Zivkovic, Diederik Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen