Cocu erkent mindere vorm Brenet: "Weet hij zelf ook"

22 februari 2015, 10:08

Phillip Cocu erkent dat Joshua Brenet een moeilijke periode doormaakt. De 20-jarige verdediger begon het seizoen als vaste rechtsback van PSV, maar raakte na zijn rode kaart in de verloren uitwedstrijd tegen SC Heerenveen zijn basisplaats kwijt aan Santiago Arias.

"Dat hoeven we niet te ontkennen. Dat weet hij zelf ook", reageert Cocu in De Telegraaf op de stelling dat Brenet een moeilijke periode doormaakt. "Maar hij werkt er hard aan. De basis blijft toch hoe je je opstelt op de training, hoe je het maximale geeft en vanuit je taak speelt. Daar is hij zich bewust van. Ik weet zeker, dat als hij dit blijft doen, het de manier is om weer op zijn maximale niveau te komen. Jonge spelers hebben hier vaker mee te maken. Als je terugkijkt, leer je uiteindelijk het meest van periodes waarin het wat moeilijker was."

Mogelijk heeft Brenet vandaag (zondag) wel een basisplek bij PSV, aangezien Arias ontbreekt vanwege een voetblessure. De kwetsuur van de Colombiaan valt mee. Uit onderzoek is gebleken dat Arias zijn voetbanden heeft verrekt. De verwachting is dat hij op niet al te lange termijn weer kan trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen