'Twente moet vrezen voor drie punten in mindering'

1 maart 2015, 18:11

FC Twente verkeert sportief gezien momenteel al in zwaar weer, maar er pakken zich nog meer donkere wolken samen boven de Grolsch Veste. De club uit Enschede moet vrezen voor drie punten in mindering, omdat het plan van aanpak niet nageleefd is. De verwachting is dat de KNVB deze sanctie komende week bevestigt. Dat meldt Voetbal International.

De Tukkers wisten in de afgelopen vijf wedstrijden slechts één punt te verzamelen, waardoor de druk in Enschede steeds groter wordt. Een puntenstraf zou een nieuwe tegenslag betekenen voor Twente. De club staat al een tijdje onder curatele van de KNVB, dat zich zorgen maakt over de financiële situatie van de Enschedese club. Er werd een plan van aanpak opgesteld, zodat de club financieel gezien weer de boel op orde zou krijgen.

Twente hoopt zelf dat het categorie 1 van de KNVB kan verlaten als de transfer van Dusan Tadic naar Southampton in de boeken is verwerkt. Ondertussen moet men in Enschede dus wel vrezen voor een puntenstraf. Momenteel staan de Tukkers op achtste plaats in de Eredivisie.

Mocht Twente daadwerkelijk drie punten in mindering krijgen, dan neemt SC Cambuur plaats acht over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen