De Boer geen opportunist: "Titelrace niet spannend"

1 maart 2015, 19:59

Het betere van het spel had Ajax in de topper tegen PSV zeker niet, maar de nummer twee van de Eredivisie wist wel met 1-3 te winnen in het hol van de leeuw. Coach Frank de Boer beseft dat het spel van de Ajacieden te wensen overliet, maar is uiteraard zeer content met de drie punten. Aan de titel durft hij nog niet te denken.

"Niet verdiend, maar wel lekker", concludeerde Frank de Boer na afloop van de gewonnen kraker voor de camera van FOX Sports. "Ik ben heel blij met de drie punten, maar niet met ons spel in de tweede helft", aldus de trainer van Ajax. "Het was van onze kant erg pover in de tweede helft. We kwamen er niet meer uit. Na een goede start van PSV deden we het juist wel goed. We vonden steeds de vrije man en scoren ook. Daarna hadden we de controle, maar in de tweede helft moesten we het hebben van een goede counter. We liepen alleen maar achteruit. Dat was niet goed."

Opportunisten stellen dat Ajax weer kans maakt op de titel, maar De Boer durft daar niet over te dromen. Het gat tussen de nummers één en twee is nog elf punten. "PSV heeft een goede ploeg. Dat heeft het weer bewezen. Ik vind daarom ook niet dat we de titelrace weer een beetje spannend hebben gemaakt. Zij verliezen niet veel punten meer als ze zo blijven voetballen. En ze hebben nog steeds een voorsprong van elf punten met nog maar negen duels te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen