Gudde baalt van Aboutaleb: "Machtsstrijd? No way"

Ger
6 maart 2015, 16:29

Directeur Eric Gudde van Feyenoord is onaangenaam verrast door uitspraken van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, die donderdag stelde dat de Kuipbewoners de eigen achterban niet onder controle hebben. Hij spreekt over een 'machtsstrijd binnen de club', maar Gudde herkent zich niet in die woorden.

Aboutaleb uitte zijn kritiek naar aanleiding van de gang van zaken rond het Europa League-tweeluik van Feyenoord tegen AS Roma. De burgemeester ziet daardoor geen mogelijkheid om op korte termijn weer uitfans toe te laten bij de Klassieker tussen de Rotterdamse club en Ajax. "Er worden uitspraken gedaan alsof er een machtsstrijd zou zijn tussen de supporters en de leiding van de club," reageert Gudde bij RTV Rijnmond. "Daar ben ik, samen met mijn collega's enorm door verrast."

"Samen met Mark Koevermans en Martin van Geel zit ik elk kwartaal met de Supportersraad. Dat zijn 25 mannen en vrouwen uit alle geledingen van de club. Daar proef ik niet de term machtsstrijd, integendeel", stelt Gudde. "We zijn het heel vaak met elkaar oneens, maar er is een open en scherpe discussie, zoals het hoort. Maar een machtsstrijd? No way." Volgens Gudde liggen er voldoende lijntjes tussen de clubleiding en de supporters. "Er zijn altijd weerstanden, maar dat heb je bij een grote club als Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen