PSG met Ibrahimovic tegen Chelsea: "Hij is er klaar voor"

7 maart 2015, 16:38

Chelsea moet woensdag in de Champions League-return tegen Paris Saint Germain rekening houden met Zlatan Ibrahimovic. De aanvaller ontbrak de laatste twee competitiewedstrijden bij zijn club door een schorsing, maar zal er tegen Chelsea bij zijn. Dat heeft trainer Laurent Blanc bevestigd. De aanvaller zal vandaag (zaterdag) tegen RC Lens minuten maken om ritme op te doen, laat de coach weten.

"Hij is er klaar voor", zegt Blanc tegen Sky Sports. "We hebben met hem getraind toen hij geschorst was en hij heeft een goede break gehad. Dat had hij ook even nodig. Nu moet hij minuten maken, en daarom is de wedstrijd tegen Lens een goede test voor hem. Zo krijgt hij vast ritme met oog op de return tegen Chelsea." Blanc geeft verdediger Thiago Silva rust tegen Lens.

Middenvelder Thiago Motta is hersteld van een kuitblessure. "Hij heeft drie weken niet gespeeld, dus we zijn benieuwd naar zijn lichamelijke reactie na de wedstrijd tegen Lens. Hij is voor ons een heel belangrijke schakel."

PSG speelde in het eerste Champions league-duel tegen Chelsea met 1-1 gelijk en zal in Londen dus sowieso moeten scoren om door te gaan naar de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen