Lodeweges: "Ajax niet in wedstrijd laten groeien"

Ger
13 maart 2015, 15:52

Trainer Dwight Lodeweges ziet zondag kansen voor sc Heerenveen in het thuisduel met Ajax. De regerend landskampioen kwam donderdagavond in Kiev nog Europees in actie tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk. Lodeweges hoopt dat Ajax niet geheel okselfris in het Abe Lenstra Stadion zal verschijnen.

"We moeten Ajax niet de gelegenheid geven in de wedstrijd te groeien, niet alleen in de beginfase, maar we moeten het ze negentig minuten lang moeilijk maken", zegt Lodeweges op de clubwebsite. "In Kiev waren de omstandigheden lastig en vorige week tegen Excelsior, dat een extreem lastig ploegje heeft, gaven ze geen kans weg. Ajax heeft een goede ploeg en heeft de moeilijkste periode achter de rug."

"We hoeven niet arrogant te doen, dat zou misplaatst zijn. Wij hebben een heel aardig ploegje, maar ook niet meer dan dat", stelt Lodeweges. "We moeten alles geven en om kwart over vier worden we afgerekend op wat we wel of niet goed hebben gedaan. Ik hoop op een mooie wedstrijd, maar de punten zijn het belangrijkst."

Bij Heerenveen kan Sam Larsson zijn rentree maken. Achter de naam van Simon Thern staat wegens een rugblessure nog wel een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen