Maher: "Natuurlijk proef ik dat er nog kritiek op me is"

14 maart 2015, 09:17

Van alle spelers van PSV begon Adam Maher dit seizoen het vaakst in de basis. De middenvelder stond in 36 van de 41 duels aan de aftrap bij de Eindhovenaren en dat nadat hij in zijn moeilijke eerste jaar nog vaak op de bank zat bij PSV. Maher vindt dat hij momenteel op het goede pad zit, al merkt hij wel dat er nog kritiek is op zijn functioneren.

"Na het eerste, moeilijke jaar bij PSV heb ik nu de positieve lijn wel te pakken", zegt Maher in het Eindhovens Dagblad. De PSV-fans uiten echter wel eens kritiek op hem. "Natuurlijk proef ik wel dat er bij de buitenwacht af en toe nog kritiek op me is. Het belangrijkste voor mij is wat de trainers, mijn teamgenoten en ouders vinden."

In het eerste jaar in Eindhoven kwam hij niet tot wasdom bij PSV. Maher heeft daar van geleerd, zo geeft hij aan. "Ik ben bijvoorbeeld met mijn eigen lichaam aan de slag gegaan omdat ik sterker wil worden. Nu ik me fitter voel, kan dat ook. Voor de groepstrainingen duik ik het krachthonk in en daarna nog twee of drie keer per week. Ik heb niet de bouw van een enorme krachtpatser, maar wil er wel alles uithalen en de verbeteringen bereiken die erin zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen