PSV houdt rekening met transfers: "Moeten vooruit kijken"

21 maart 2015, 09:19

PSV houdt logischerwijs serieus rekening met een zomers vertrek van enkele sterkhouders van het team. Georginio Wijnaldum, Memphis Depay en Jetro Willems staan er goed op in het buitenland en zouden komende zomer wel eens een transfer kunnen maken. De Eindhovenaren spelen daar nu alvast op in, zo zegt trainer Phillip Cocu.

Hij verwacht dat enkele spelers de deur in de aanstaande transferperiode achter zich dicht trekken in Eindhoven. "In de top van het team zullen wel een paar wisselingen plaatsvinden. We zijn alweer druk bezig om dat op te vangen, want we moeten vooruitkijken. Ik houd er niet van om straks ergens in juni of juli te moeten denken 'o die zijn toch weggegaan, wat moeten we nu?", is de coach duidelijk in gesprek met De Telegraaf.

Cocu vindt het geen ramp als enkele spelers vertrekken. "Een beetje verloop van spelers is niet erg. Drie, vier wisselingen is geen probleem. Dat is juist wel goed", vindt de trainer van de koploper. "Dan krijg je vers bloed in het team, maar blijft het geraamte toch intact. Maar als je een situatie hebt, zoals vorig jaar, dan heb je geen geraamte meer en moet je een compleet nieuw elftal bouwen. Wij gaan er vanuit dat zoiets komende zomer niet weer gebeurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen