Late goal Sakho verpest Sunderland-debuut Advocaat

21 maart 2015, 20:33

Dick Advocaat heeft zijn eerste wedstrijd als manager van Sunderland afgesloten met een zure nederlaag. Het uitduel met West Ham United stevende zaterdag af op een 0-0 gelijkspel, maar een doelpunt in de slotfase werd de manschappen van de kleine generaal fataal: 1-0.

Het gaat de laatste tijd niet goed bij West Ham United en Sunderland. Tot vanavond pakte West Ham in haar laatste zeven Premier League-duels slechts drie punten, Sunderland deed het met vijf uit zeven niet veel beter. Bij laatstgenoemde club leidde het eerder deze week zelfs tot een trainerswissel. Gus Poyet moest vertrekken bij The Black Cats en werd opgevolgd door Dick Advocaat.

In de tweede helft was hetzelfde spelbeeld te zien en na een uur mocht Sunderland zich gelukkig prijzen dat het geen strafschop-tegen kreeg. West Ham-speler Kevin Nolan werd naar de grond gehaald, maar de scheidsrechter had al (ten onrechte) gefloten voor buitenspel. In de slotfase kon de thuisploeg alsnog lachen. Diafra Sakho ontsnapte in de 88ste minuut aan de aandacht van de Sunderland-defensie en kon zo scoren in de verre hoek. Kort daarvoor was Patrick van Aanholt namens Sunderland dicht bij de 0-1 geweest, zijn afstandsschot miste het doel nipt.

Sunderland blijft ondanks het verlies één punt boven de rode streep in de Premier League, aangezien Burnley FC eerder op de dag met 2-0 verloor bij het Southampton van Ronald Koeman. West Ham United klimt door de overwinning naar de negende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen