Cocu: "Het zat er niet in, we waren niet effectief genoeg"

22 maart 2015, 17:55

Trainer Phillip Cocu vindt dat PSV in de uitwedstrijd tegen Feyenoord niet haar beste spel heeft laten zien. De Eindhovenaren kwamen zondag in de Kuip twee goals van Anass Achahbar in een tijdsbestek van vier minuten niet meer te boven, al deed Memphis Depay nog wel iets terug (2-1).

"We zijn niet goed aan de wedstrijd begonnen en dan roep je het over jezelf af dat het publiek vanaf de eerste seconde achter Feyenoord gaat staan", zegt Cocu op PSV.nl. "Al na twintig seconden krijgen we een kans tegen. Pas na twintig minuten kwamen we in de wedstrijd en werd het spel beter, zonder dat we echt veel kansen kregen."

"Helaas verliezen we de wedstrijd door een slechte fase in de tweede helft, waarin we twee doelpunten tegen krijgen. Gelukkig scoren we een mooie goal via Memphis en daarna bleven we tot de laatste minuut knokken om een punt mee te nemen naar Eindhoven. Kansen voor de 2-2 waren er, maar we waren niet effectief genoeg. Het zat er niet in, we hebben niet ons beste spel laten zien vandaag", aldus Cocu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen