"Ajax heeft Kishna niet nodig, Kishna heeft Ajax niet nodig"

26 maart 2015, 22:31

Op 14 maart, kort nadat hij disciplinair werd geschorst, was een vertrek van Ricardo Kishna bij Ajax volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola nog niet aan de orde. Nog geen twee weken later is de spelersmakelaar van gedachten veranderd. "De klik is er niet. Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig, dan is het verstandig als hij het dan elders probeert", zegt Raiola tegen het Algemeen Dagblad.

Raiola 'houdt zijn oren en ogen open' voor een nieuwe club voor Kishna. Een overstap naar een rivaal sluit hij niet uit. "Dat hoeft niet per se het buitenland te zijn. Het zou best kunnen dat het voor de ontwikkeling van Ricardo het beste is als hij nog een paar jaar in Nederland blijft. Feyenoord en PSV zou in dat opzicht ook goed zijn", vervolgt Raiola. Kishna staat nog tot de zomer van 2016 onder contract in de Amsterdam ArenA.

Raiola uit in de media geregeld zijn onvrede over de manier waarop Ajax omgaat met zijn cliënt. "Maar Ajax is in dit opzicht begonnen. Dat begon met zijn wissel tegen Barcelona. Sportief niets mis mee, maar wel waarop Ricardo daarna publiekelijk eruit wordt gepikt, terwijl het hele elftal ondermaats presteerde", legt hij uit. Raiola lijkt coach Frank de Boer niet heel veel kwalijk te nemen. "Mijn persoonlijke mening is dat hij een goede trainer is. Ik diskwalificeer hem niet als ik zeg dat het niet botert met Ricardo. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen