"Wes wilde even laten weten dat Yolanthe zwanger is"

28 maart 2015, 23:45

Een schot van Wesley Sneijder bezorgde Oranje in blessuretijd een punt tegen Turkije, maar het doelpunt kwam uiteindelijk op naam van Klaas-Jan Huntelaar. De spits toucheerde de bal dusdanig, dat de Turkse keeper kansloos was. Dat Sneijder de goal op het veld opeiste, vond Huntelaar niet zo erg.

Sneijder vierde de treffer door met een bal onder zijn shirt en duim in zijn mond richting camera te lopen. "Hij wilde even laten weten dat Yolanthe zwanger is. Daarom pakte hij zijn momentje", lacht de spits in gesprek met FCUpdate.nl. "Of het echt mijn doelpunt was? Ik stond in de schotbaan en veranderde hem van richting, zoals in de eerste helft bij de Turkse goal ook gebeurde. Het was bewust, ik wilde de keeper zo verrassen."

Huntelaar vindt het geen geluk dat Oranje door een van richting veranderd schot nog een puntje pakte in blessuretijd. "Turkije ging massaal terug, de ruimtes waren klein. Dan moet je schieten vanuit de tweede lijn en het geluk opzoeken. Dat hebben we gedaan." Oranje kreeg van arbiter Felix Brych zes minuten blessuretijd om het puntje te pakken. Terecht, vindt Huntelaar. "Ze probeerden continu tijd te rekken. Dat heb ik op het veld ook tegen de scheidsrechter gezegd. Misschien hielp dat, want hij telde er zes minuten bij", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen