Kazim-Richards fit: "Of ik speel? Misschien niet, nee"

4 april 2015, 12:10

Colin Kazim-Richards is dit seizoen bij Feyenoord de onbetwiste nummer één in de spits, maar heeft sinds enkele weken serieuze concurrentie van Annas Achahbar. De jonge aanvaller maakte indruk in de keren dat hij de geblesseerde Kazim-Richards verving. De Turk is nu echter weer fit en zou tegen AZ in de basis kunnen starten, maar het is nog niet duidelijk wie de voorkeur krijgt van trainer Fred Rutten.

"Daar zeg ik helemaal niets over, dat vertel ik zondag eerst aan mijn spelers'', zei Rutten vrijdag. Kazim-Richards begrijpt de discussie over de invulling van de spitspositie bij Feyenoord niet. "Ik snap niet dat in de kranten zo breed wordt ingezoomd op wie er gaat spelen: Achahbar of ik'', verzucht hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De coach moet de beslissing nemen en ik denk dat hij in zijn carrière wel moeilijkere beslissingen heeft moeten nemen. Of ik dan gewoon speel? Misschien niet, nee. Dat zou kunnen. Er zijn na dit duel nog vijf belangrijke wedstrijden, de trainer zou ervoor kunnen kiezen om geen risico's te nemen. We zien het wel.''

De clash met AZ, waarin de derde plek in de Eredivisie op het spel staat, wordt zondagmiddag om 12.30 uur afgetrapt in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen