Vd Brom baalt: "Rug rechten en toewerken naar play-offs"

5 april 2015, 16:06

Wilde AZ nog aanspraak maken op de derde plaats in de Eredivisie en daarmee directe plaatsing voor de Europa League, dan had het zondagmiddag in het eigen AFAS Stadion moeten winnen van Feyenoord. De Alkmaarders gingen tegen de directe concurrent echter met 1-4 onderuit, waardoor het gat vergroot werd tot zeven punten en de ploeg veroordeeld lijkt tot het spelen van de play-offs.

"We wisten waar we voor speelden, maar daar heb ik weinig van teruggezien in de wedstrijd", bromde de zichtbaar teleurgestelde John van den Brom na de ruime nederlaag in eigen huis. De trainer van AZ was niet te spreken over het optreden van zijn ploeg. "Nooit heb ik het gevoel gehad dat we iets in de wedstrijd konden doen."

AZ werd op waarde geklopt door de Rotterdamse nummer drie. "Feyenoord had het middenveld in handen en we creëerden weinig kansen. De goals gaven we te gemakkelijk weg door dekkingsfouten", aldus Van den Brom, die zijn spelers nu zal moeten klaarstomen voor de play-offs. "Erg teleurstellend dit. We moeten nu de rug rechten en de komende weken toewerken naar de play-offs."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen