Brands: "Top van Europa zit achter Depay aan"

Ger
9 april 2015, 19:01

In navolging van trainer Phillip Cocu spreekt ook Marcel Brands de verwachting uit dat Memphis Depay na dit seizoen bij PSV zal vertrekken. Volgens de technisch manager valt een transfer niet te voorkomen door de ontwikkeling van de Oranje-international. Bovendien tonen inmiddels verschillende grote clubs belangstelling.

"De kans is heel groot dat hij vertrekt. Als je ziet welke clubs naar hem informeren, dat is echt de top van Europa", zegt Brands tegen het ANP. Depay had afgelopen zomer na het WK al kunnen vertrekken, maar de aanvaller wilde PSV niet zonder titel verlaten. "Hij zei toen: ik wil eerst kampioen en topscorer worden", aldus Brands, die Depay beloonde met een opgewaardeerd contract.

"Het is ongelooflijk knap wat hij op zijn leeftijd al presteert, zijn rendement is enorm hoog. Als ik voor PSV praat zou ik zeggen: hij is hier nog niet klaar en moet nog een jaar blijven. Maar als ik realistisch ben en ik zou bij een grote Europese club werken, zou ik hem zonder twijfel direct kopen", stelt Brands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen