Opsteker voor FC Twente: "Trots op wat het team liet zien"

12 april 2015, 17:25

Het was niets minder dan rampweek voor FC Twente, met veel onrust, wederom een straf van drie punten in mindering, het ontslag van een aantal werknemers, het stoppen van de hoofdsponsor, de uitschakeling in de KNVB Beker en de zware knieblessure van doelman Sonny Stevens. Zondagmiddag kon alle ellende even worden vergeten, dankzij een 1-3 zege bij Go Ahead Eagles.

"Na deze week en alles wat de club heeft meegemaakt, ben ik trots op wat het team vandaag heeft laten zien", zegt Alfred Schreuder na de winst op de clubwebsite. "Als je kijkt naar de manier waarop je achter komt, terug komt en vervolgens overeind blijft, dan is dat goed. We speelden tegen een goed georganiseerd Go Ahead Eagles", stelt de coach van Twente.

Het tactische plan wierp zijn vruchten af, vond Schreuder. "We hadden afgesproken te proberen de ruimtes te vinden achter de verdediging in plaats van op het middenveld. Na de 1-0 hebben we het prima gedaan. Toen het na rust snel 1-3 werd, had ik het gevoel dat het wel goed zat. We zijn vandaag als team overeind gebleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen