Maaskant over uitzwaaien De Zeeuw: "Typisch Ajax"

18 april 2015, 10:02

Demy de Zeeuw vertrok in 2011 bij Ajax, maar de middenvelder van NAC Breda krijgt morgen (zondag) alsnog zijn officiële afscheid in de ArenA. De meldde de Amsterdamse club vrijdag. "Dit is typisch Ajax", vindt NAC-coach Robert Maaskant.

De trainer van de laagvlieger kan wel lachen om het feit dat Ajax vier jaar later De Zeeuw alsnog zijn officiële afscheid geeft. "Toen ik trainer van FC Groningen was, hadden ze de week voor Ajax-FC Groningen opeens belangstelling voor wat spelers van ons. Maar ik vind het prima. Demy is oud en wijs genoeg om hiermee om te gaan."

Maaskant zal zondag niet op de bank zitten tijdens het duel in Amsterdam. De trainer is geschorst door de KNVB, naar aanleiding van zijn gedrag tijdens het duel met FC Dordrecht. De coach sloeg toen uit frustratie een gat in de dug-out. "Ik houd in Breda nog een bespreking, rijd daarna achter de bus aan en ga zonder oortje op de tribune zitten. De coaching laat ik volledig aan Eric Hellemons en Rob Penders over. We werken de hele week samen en zij weten precies wat er wordt gevraagd", besluit hij in De Telegraaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen