Griezmann legt met omhaal basis voor zege Atlético

19 april 2015, 00:20

Dankzij een sterk eerste kwart van de uitwedstrijd tegen Deportivo la Coruna is Atlético Madrid voor de negende keer op rij ongeslagen gebleven in La Liga. De ploeg van coach Diego Simeone zegevierde zaterdag met 1-2 in het Estadio Municipal de Riazor.

Antoine Griezmann was met twee doelpunten in de eerste 22 minuten het goudhaantje bij Atlético. De Franse aanvaller opende al binnen vijf minuten de score met een prachtige omhaal en tekende zeventien minuten later voor de 0-2. Oriol Riera kopte Deportivo in de 78ste minuut terug in de partij, maar een gelijkmaker zat er niet meer in voor de kustbewoners.

Atlético komt door de winst op 69 punten en heeft nu vier punten voorsprong op nummer vier Valencia. De equipe uit de sinaasappelstad verloor eerder op de dag met 2-0 bij FC Barcelona, ondanks een veldoverwicht. Atlético heeft vier punten minder dan nummer twee Real Madrid, dat om 20.00 uur nog begint aan de thuiswedstrijd tegen Malaga.

Atlético gaat komende woensdag op visite bij Real voor de return in de kwartfinales van de Champions League. De thuiswedstrijd eindigde eerder deze week in een 0-0 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen