Utrecht-talent maakt indruk: "'Wie is dát?!', zeiden ze"

24 april 2015, 13:46

Bart Ramselaar openbaarde zich afgelopen weekend als groeibriljant van FC Utrecht. De pas 18-jarige middenvelder mocht in de basis beginnen tegen FC Twente (1-0) en stelde coach Robby Alflen allesbehalve teleur. Alflen toont zich op de website van FC Utrecht vol lof over de talentvolle speler.

Hij heeft genoten van het spel van Ramselaar tegen FC Twente, geeft Alflen toe. "Nou en of! De manier waarop hij zich op het veld voortbeweegt, hoe hij vrijloopt, hoe hij zich vrijspeelt. Dat ziet er heel eenvoudig uit, maar dat is het niet. Zelfs de manier waarop hij uitviel, met heftige kramp, had wat. Hij kón gewoon niet meer, had alles gegeven. Bart liep op het veld alsof hij al honderd eredivisiewedstrijden had gespeeld. Hij manifesteert zich goed, op het veld én daarbuiten. 'Wie is dát?!', zeiden sommige spelers na zijn eerste training met de selectie. Dat is zéker niet vanzelfsprekend, die reactie. Ook de jongens zagen al direct dat Bart iemand is met kwaliteit."

Voordat hij tegen FC Twente in de basis stond, had Ramselaar pas drie minuten ervaring opgedaan in de Eredivisie. In de thuiswedstrijd tegen Feyenoord, begin maart, viel hij vlak voor tijd in. De kans is groot dat Ramselaar komend weekend, tegen Go Ahead Eagles, weer in de basis begint bij FC Utrecht.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen