Vitesse-directeur: "Verbod heeft ernstige gevolgen"

Ger
7 mei 2015, 16:31

Vitesse legt zich evenals Feyenoord niet neer bij de beslissing van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb om het komende competitieduel tussen beide clubs te verbieden. De wedstrijd staat voor aanstaande zondag gepland, maar lijkt geen doorgang te kunnen vinden omdat de reguliere politie-inzet niet beschikbaar is vanwege acties van de politiebond.

"We hebben vernomen dat gemeente Rotterdam de wedstrijd van aanstaande zondag heeft verboden. Het is een landelijke kwestie waar zowel Feyenoord als wij part noch deel aan hebben. Dit besluit heeft ernstige gevolgen voor een integer verloop van de competitie", laat algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse weten. "Het is een grote teleurstelling voor staf, spelers, supporters en alle anderen die naar deze belangrijke wedstrijd hebben toegeleefd."

Beide clubs overwegen een kort geding aan te spannen tegen de politievakbonden in een poging om het duel toch komende zondag te kunnen afwerken. Vitesse benadrukt, in tegensteling tot wat de KNVB aangeeft, vooralsnog niet met de bond in gesprek te zijn over een nieuwe speeldatum.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen