Schreuder spreekt van 'krankzinnig verhaal': "Zoveelste klap"

9 mei 2015, 13:22

Alfred Schreuder is er ziek van dat FC Twente heeft besloten voor volgend seizoen geen Europees startbewijs aan te vragen. Nederland heeft via het Fair Play-klassement een extra ticket gekregen voor de Europa League en Twente had de beste papieren om dat te winnen. Door de financiële malaise heeft de club echter besloten om af te zien van deelname. "Het is de zoveelste klap", zegt een balende Schreuder.

"Het is ons net verteld en je kunt je wel voorstellen hoe dit aankomt bij de spelers. Het is de zoveelste klap", verhaalt de trainer in TC Tubantia. De coach had het al enigszins zien aankomen, zo geeft hij aan. "Het hing al in de lucht, maar toch verrast het me. Het is voor mij nieuw dat, als we de beker hadden gewonnen, dit ook was gebeurd. Wie zou dan het Europees ticket hebben gekregen? Dit is een krankzinnig verhaal."

Duidelijk is dat Schreuder het ticket graag in ontvangst had genomen. "Zo'n Europees traject in de zomer is een ideale voorbereiding voor de spelers. Het is trainen, reizen, spelen en het gaat ergens om. Dat is toch veel beter dan oefenduels. Wij hebben het drie jaar geleden ook gedaan en dat was een succes. Ik zou zeggen: een betere voorbereiding is er niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen