PSV heeft nog geen vervanger voor Depay benaderd

10 mei 2015, 15:15

Nu zo goed als zeker is dat Memphis Depay naar Manchester United zal vertrekken, kan PSV de zoektocht naar een geschikte opvolger voor de smaakmaker starten. Technisch manager Marcel Brands heeft in gesprek met FOX Sports aangegeven dat de club nog geen vervanger benaderd heeft.

"Nee, we hebben nog geen enkele speler benaderd", stelt Brands. "We hebben een aantal mensen op het schaduwlijstje staan. We gaan binnenkort overleggen wie we gaan benaderen", aldus de technische man van PSV. FC Twente-aanvaller Jesús Corona wordt veel in verband gebracht met PSV, maar Brands stelt dat de Eindhovense club nog niet concreet voor hem is geworden. "Het doel is wel om op beide vleugels iets met een speler te doen."

Ondertussen moet de recordtransfer van Depay nog wel worden afgerond. "Zijn overstap is een fantastisch compliment voor onze eigen jeugdopleiding", zegt Brands. "Daar werken we dag en nacht keihard aan, het is mooi dat het zoiets oplevert. Het is een mooie beloning", aldus Brands, die het geld dat binnenkomt goed wil besteden. "Een deel van het bedrag gaan we gebruiken om ons te versterken en een ander deel gebruiken we om dingen in de club te verbeteren, bijvoorbeeld in de accommodatie en de jeugdopleiding."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen