Talentprijs voor El Ghazi: "Publiek mag meer verwachten"

11 mei 2015, 08:49

Anwar El Ghazi heeft zijn puike seizoen bij Ajax bekroond door de prijs van Talent van het Jaar in de wacht te slepen. Na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, het met 3-0 gewonnen duel met SC Cambuur, mocht hij de individuele onderscheiding in ontvangst nemen.

El Ghazi vindt het een eer dat hij de zogeheten Marco van Basten-trofee in ontvangst mocht nemen. Hij ziet het als een stimulans voor zijn ontwikkeling. "Dit geeft een lekker gevoel, een boost om nog veel meer te laten zien, want het publiek mag meer van me verwachten", laat de flankspeler optekenen in De Telegraaf.

Ajax-trainer Frank de Boer bracht El Ghazi geleidelijk aan, maar de vleugelaanvaller wist al vrij snel een doorbraak te forceren in het eerste elftal. Na de wedstrijd tegen Cambuur was de coach van de Ajacieden lovend over het talent. "Als je in jouw eerste seizoen in de hoofdmacht al 42 wedstrijden hebt gespeeld, dan ben je de terechte winnaar van deze trofee. Anwar is een op en top professional en is met zijn goals en assists erg belangrijk geweest dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen