Feyenoord met Boëtius, Vitesse heeft Traoré terug

11 mei 2015, 19:10

Jean-Paul Boëtius heeft vanavond een basisplaats bij Feyenoord in de belangrijke thuiswedstrijd tegen Vitesse. De aanvaller krijgt van coach Fred Rutten de voorkeur boven Elvis Manu voor de linksbuitenpositie. Boëtius vormt de Rotterdamse voorhoede met Jens Toornstra en Colin Kazim-Richards, Manu zit op de bank in De Kuip.

Achterin keert Terence Kongolo terug van een blessure, waardoor Joris Mathijsen uit de basis verdwijnt. Rick Karsdorp, Sven van Beek en Miquel Nelom zijn de andere verdedigers van Feyenoord. Kenneth Vermeer staat onder de lat bij de thuisclub, het middenveld bestaat uit Jordy Clasie, Lex Immers en Karim El Ahmadi. Khalid Boulahrouz ontbreekt vanwege zijn rode kaart van twee weken geleden tegen FC Groningen.

Bij Vitesse keert aanvaller Bertrand Traoré terug van een schorsing, waardoor Uros Djurdjevic genoegen moet nemen met een plek op de bank. De herstelde Renato Ibarra lost Denys Oliynyk af als rechtsbuiten. Op het middenveld heeft coach Peter Bosz voor Joshua McEachran als vervanger van de geschorste Marko Vejinovic gekozen.

De aftrap bij Feyenoord - Vitesse, cruciaal in de strijd om de derde plaats en rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal, begint om 20.00 uur.

Opstellingen

Feyenoord: Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Immers, El Ahmadi; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius

Vitesse: Room; Diks, Kashia, Van der Heijden, Achenteh; McEachran, Pröpper, Qazaishvili; Ibarra, Traoré, Labyad

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen