Bosz: "Nog steeds afhankelijk van Feyenoord en AZ"

11 mei 2015, 23:38

Dankzij een klinkende zege - concurrent Feyenoord werd in De Kuip met 1-4 opzij gezet - mag Vitesse nog hopen op de derde plaats in de Eredivisie en dus rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal. Coach Peter Bosz rekent zich echter niet rijk.

"We zijn nog steeds afhankelijk van Feyenoord en AZ", aldus Bosz bij Omroep Gelderland, doelend op het feit dat zijn ploeg twee punten minder heeft dan de Rotterdammers en Alkmaarders, die samen de derde plaats in handen hebben, waarbij Feyenoord een beduidend beter doelsaldo heeft. "Maar natuurlijk hebben we dat geloof op de derde plaats nog steeds. Je zou je voor de kop slaan als je zelf niet wint thuis van Utrecht en zij verliezen volgende week." Feyenoord en AZ sluiten af met uitwedstrijden tegen respectievelijk PEC Zwolle en Excelsior.

Bosz is van mening dat Vitesse de slag op het middenveld heeft gewonnen van Feyenoord. "Zij hebben met El Ahmadi en Clasie daar geweldige spelers. Maar wij heersten, pakten de tweede ballen en kwamen daar aan het voetballen", legde hij uit. De oefenmeester was ook complimenteus voor zijn twee centrale verdedigers. "Kashia en Van der Heijden bleven rustig en blokten heel veel schoten. Ze heersten ook nog eens in de lucht. De ploeg verdient een groot compliment. We hebben vanavond uitstekend gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen