Gerrard weg bij Liverpool: "Prikkel verdwijnt als invaller"

Ger
12 mei 2015, 20:18

Steven Gerrard maakte aan het begin van het kalenderjaar zijn vertrek bij Liverpool wereldkundig. De aanvoerder kon dit seizoen op Anfield Road niet langer op een vaste basisplaats rekenen. Bij zijn nieuwe Amerikaanse werkgever Los Angeles Galaxy hoopt de middenvelder de prikkel te vinden die hij nodig heeft.

Liverpool-manager Brendan Rodgers vertrelde Gerrard vorig jaar dat hij niet meer altijd op een plek bij de eerste elf zou kunnen rekenen. Die mededeling heeft een belangrijke rol gespeeld in zijn keuze voor een avontuur in de Major League Soccer. "Ik zou vooral invallen en dat is toch een ander gevoel", aldus Gerrard. "Ik ging altijd op maandag naar mijn werk en keek dan uit naar de zaterdag. Ik bereidde me met een aantal prachtige mensen en goede vrienden voor op de strijd, dat was mijn prikkel. Als de manager je dan naar zijn kantoor roept en zegt dat het gaat veranderen, hak je de knoop door."

In de Verenigde Staten rekent Gerrard op beduidend meer speelminuten. "De competitie wordt leuk. Ik kan in de basis starten en van wedstrijden blijven genieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen