Gio weet het zeker: "Kunnen de achterstand ombuigen"

22 mei 2015, 16:19

Komende zondag wordt duidelijk of Feyenoord nog wat van het seizoen kan maken, of dat de teleurstellend verlopen jaargang als een nachtkaars uit zal gaan. De Rotterdammers moeten een 1-0 nederlaag in het Abe Lenstra Stadion goed maken tegen sc Heerenveen, in de play-offs om Europees voetbal. Lukt dat niet, dan zit het seizoen erop en hebben de Rotterdammers definitief naast Europees voetbal gegrepen. Dat wil coach Giovanni van Bronckhorst absoluut voorkomen. "Wij gaan zondag vol voor onze kans."

Van Bronckhorst ging, na het ontslag van Fred Rutten, bij zijn debuut als hoofdtrainer van Feyenoord met 1-0 ten onder in Friesland. "Met de uitslag was ik natuurlijk niet blij, want daardoor hebben wij een mindere uitgangspositie dan wanneer het gelijk was gebleven. Aan de andere kant heb ik een team gezien dat er vol voor is gegaan, precies zoals we van te voren met elkaar hadden afgesproken. De jongens hebben als team en met veel strijd en passie gespeeld, dat is een compliment waard", vindt Gio.

"Natuurlijk hadden we graag gescoord, maar we hebben zondag nog een kans", stelt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Ik ben ervan overtuigd dat we met de steun van ons Legioen de achterstand kunnen ombuigen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen