De Graafschap dompelt Go Ahead verder in de problemen

22 mei 2015, 20:58   Bijgewerkt: 22 mei 2015, 22:46

De Graafschap heeft tegen Go Ahead Eagles meteen laten zien dat het dolgraag terug wil naar de Eredivisie. De Superboeren wonnen op de eigen Vijverberg met 1-0, dankzij een rake kopbal van Ted van de Pavert. Go Ahead begon sterk en kreeg een aantal goede mogelijkheden in Doetinchem, maar het ontbrak in de ploeg opnieuw aan scorend vermogen.

De laatste keer dat De Graafschap promoveerde naar het hoogste niveau dateert al weer uit het jaar 2010. Twee seizoenen later zakte de club echter weer terug naar de Jupiler League. De droom over een Eredivisie-comeback bleef vorige week op het nippertje heel na een krankzinnige slotfase – inclusief verlening – tegen Almere City. De Graafschap won dankzij een late goal met 2-1, maar het was hangen en wurgen.

Want het was Go Ahead dat het initiatief nam in De Achterhoek. Glynor Plet vergat echter waar hij voor in dienst is: doelpunten maken. Hij miste effectiviteit en techniek in de afronding voor het doel. De Superboeren roken vervolgens bloed en drongen wat meer aan. Tien minuten voor tijd werd de inzet en gretigheid van de thuisploeg beloond, toen verdediger Ted van de Pavert de bal uit een hoekschop overtuigend binnenkopte: 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen