"Richairo wil graag worden verhuurd aan FC Groningen"

17 juni 2015, 09:28

FC Groningen sluit niet uit dat Richairo Zivkovic komend seizoen weer actief is in Euroborg, maar wil hem alleen halen als één van de huidige aanvallers vertrekt. Dat laat technisch manager Peter Jeltema weten in Voetbal International. Zivkovic verruilde FC Groningen een jaar geleden voor Ajax, maar kwam in Amsterdam het afgelopen seizoen niet verder dan een handvol invalbeurten in het eerste. Om die reden zouden alle partijen overwegen om Zivkovic komend seizoen op huurbasis te laten terugkeren naar Groningen.

Voor FC Groningen is Zivkovic alleen een optie als Michael de Leeuw vertrekt, legt Jeltema uit. "We hebben op dit moment genoeg aanvallers en we doen in principe alleen iets als er iemand vertrek. Richairo wil wel graag een jaartje worden verhuurd aan FC Groningen. En als Michael inderdaad vertrekt, is hij een goede kandidaat. Maar op dit moment is het rustig en we merken ook dat de zes Europa League-wedstrijden die we gaan spelen erg leeft bij onze voetballers; ook bij degenen die wellicht aan een vertrek denken. Ze hebben samen die beker gewonnen en hebben een enorme drive om nu ook samen het Europese avontuur tegemoet te gaan."

Naast De Leeuw staan met Género Zeefuik, Danny Hoesen, Dino Islamovic en Juninho Bacuna nog vier aanvallers onder contract bij FC Groningen. Zeefuik en Islamovic zouden echter mogen vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen