Kane hoeft niet weg bij Spurs: "Zit al bij grote club"

19 juni 2015, 11:34

Na zijn geweldige seizoen bij Tottenham Hotspur is Harry Kane één van de meest begeerde spelers van Engeland geworden. De 21-jarige spits was bij de Londense club de afgelopen jaargang goed voor 31 officiële doelpunten; 21 in de Premier League, zeven in de Europa League en drie in de League Cup.

Door zijn goede prestaties werd Kane onlangs verkozen tot 'Young Player of Year' en volgens Engelse media staan de topclubs te trappelen om hem over te nemen. Met name Manchester United zou concrete belangstelling hebben in het toptalent, maar Kane zelf hoeft niet weg. Dat laat hij weten bij de BBC.

"Ik ben heel tevreden bij de Spurs en kijk uit naar de toekomst bij deze club", zegt hij diplomatiek. "Ik heb gezien dat er belangstelling is, meer weet ik ook niet. Het is eervol dat andere clubs interesse hebben."

Maar Kane laat zijn hoofd niet op hol brengen door een mogelijke overstap naar Manchester United, benadrukt hij. "Of het moeilijk zou zijn om 'nee' te zeggen tegen een absolute topclub? Tottenham is één van de grootste clubs, zo moeten mensen het zien. Ik speel op dit moment dus al voor een topclub", aldus de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen