"Vitesse heeft straks goede selectie, vertrouw mij maar"

28 juni 2015, 10:04

Ondanks de aangekondigde miljoenenbezuinigingen blijft Vitesse op sportief gezien ambitieus. Technisch directeur Mo Allach is ervan overtuigd dat hij, ondanks de problemen, een goede selectie kan samenstellen voor het komende seizoen. Dat laat hij weten in gesprek met Omroep Gelderland.

Als gevolg van de financiële situatie heeft Vitesse deze zomer vooralsnog vooral spelers uitgezwaaid. Jan-Arie van der Heijden, Dan Mori, Gino Bosz en Marko Vejinovic zijn weg, terwijl huurlingen Josh McEachran, Bertrand Traore, Wallace en Zakaria Labyad in principe niet meer terugkeren. Bovendien is de kans groot dat ook Davy Pröpper nog vertrekt. Daar tegenover staat de komst van verdediger Maikel van der Werff, Milot Rashica, Lewis Baker (gehuurd van Chelsea) en Sheran Yeini naar Gelredome. De balans op de transfermarkt lijkt op sportief gebied dus niet al te positief te zijn, maar Allach is optimistisch. "Al met al denk ik dat we redelijk actief zijn geweest", zegt hij. "Bij aanvang van het seizoen zullen we zien welke poppetjes op welke posities staan."

De beleidsmaker heeft er vertrouwen in: "Er staat straks een heel goede selectie. Vertrouw mij maar."

Eerder dit weekend kondigde Allach, tegenover hetzelfde medium, miljoenenbezuinigingen aan. "Pin me niet vast op het aantal miljoenen, maar ik kan je zeggen dat het een aanzienlijk bedrag is en dat we echt over miljoenenbedragen praten. Een groter bedrag dan die twee miljoen. En de komende jaren zullen we verder naar beneden moeten is onze spelersbegroting", was de duidelijke taal van de Arnhemse directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen