Feyenoord neemt definitief afscheid van Mathijsen

28 juni 2015, 12:32

Joris Mathijsen keert als speler niet meer terug bij Feyenoord. De clubleiding heeft besloten om de ervaren verdediger definitief geen nieuw contract aan te bieden, meldt onder meer RTV Rijnmond. Mathijsen ontbrak zondag ook op de eerste training van de Rotterdamse club voor het seizoen 2015/2016.

Het contract van Mathijsen bij Feyenoord liep aan het eind van het afgelopen seizoen af. De kans leek aanwezig dat hij desondanks voorlopig mee zou trainen om zijn conditie op peil te houden en zelfs kans maakte op een nieuwe verbintenis, omdat de club krap in zijn linker centrale verdedigers zit. Beide partijen hebben nu echter besloten om af te zien van een verdere samenwerking. Wat dit betekent voor de toekomst van de 35-jarige Mathijsen, is niet duidelijk. Eerder speelde hij voor onder meer Willem II, AZ en Hamburger SV.

Mathijsen kwam in 2012 van het Spaanse Malaga naar Feyenoord. Het afgelopen seizoen kwam de 84-voudig international weinig aan spelen toe in de Kuip, Terence Kongolo kreeg op zijn positie de voorkeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen